Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقل است از بزرگان که مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شود؛ اما چرا مردم استان گلستان از سیل باید هرساله گزیده شوند؟؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیلکوه؛ سابقه حوادث و بلایای طبیعی در کشور و استان گلستان  نشان داده برخی از مدیران ما اسیر دست‌وپابسته حوادث طبیعی هستند و این مردم شریف و صبور استان هستند که پس از هر بلائی دست استغاثه به‌سوی خالق کردگار دراز کرده تا ناامیدی از تدبیر  دولتمردان را به آن تسلی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سابقه تلخ سیل مردادماه سال ۸۰ در شرق استان و تکرار چندباره آن در شهرهای مختلف استان نشان‌ می‌دهد برخی از مدیران الفبای مدیریت بحران را نخوانده‌اند. وقتی هواشناسی چندباره از شدت بارندگی در استان پیام داده و سیستم‌های پیش‌بینی وضعیت هوا نیز به‌خوبی از آخرین تغییرات در هر گوشی تلفن‌ همراه گزارش لحظه‌به‌لحظه می‌دهند اما چگونه سیستم‌های عریض و طویل پس از گذشت ۱۸ سال از سیل  سال ۸۰ پس از هر حادثه گرفتار چکنم چکنم های امدادی و نجات می‌شوند.

چگونه در طول این مدت نتوانسته‌اند سیاست و برنامه‌ای برای کنترل آب‌های سطحی و هم‌چنین آبخیزداری در اراضی جنگلی  مشرف‌به شهر داشته و همچنان به ارسال بخشنامه‌ها  بسنده می‌کنند.

اطلاعات و آمایش سرزمینی آسیب‌پذیری از حوادث طبیعی به‌ویژه سیل برای هر شهرستان و درنهایت استان گلستان تا چه حد به‌عنوان زیربنای فعالیت‌های بازدارنده پیش روی مدیران استان قرارداد ؟؟

جنگل‌ها فرصت خدادادی برای مقابله با چنین بلائی است اما سطح توان مدیران ما برای سودجوئی از این موهبت الهی تا چه اندازه مفید و مؤثر بوده است؟

مدیریت بحران، جهاد کشاورزی، امور آب، استانداری مگر نمی‌دانند کشاورزی تنها ممر درآمد و معاش بسیاری از اهالی استان است که با هر حادثه‌ای همه امیدها و تلاش‌های آنان برای تأمین معاش یک سال خانواده به فنا می‌رود و تکرار این حوادث یعنی تکرار این صدمات خسارات متوالی و زیان‌های اقتصادی و فقر که  به‌راحتی بر مردم این استان تحمیل می‌شود و جلسات و کمیسیون‌ها و عکس‌های یادگاری کمک و مساعدتی برای  کشاورز بینوای آسیب‌دیده نبوده و نخواهد بود.

سیل‌های متوالی در جای‌جای استان و تخریب تأسیسات و زیرساخت‌های شهری مکرر هزینه‌های سنگینی به جیب بیت‌المال وارد می‌سازد که پاسخگوی این ندانم‌کاری‌ها و تکرار حوادث و تکرار آسیب‌ها چه کسی خواهد بود؟

تحمیل خسارات عدیده که بیمه محصولات کشاورزی حتی هزینه کپی و ایاب و ذهاب کشاورز را تأمین نمی‌کند در کنار تراکم و انباشت بدهی کشاورز به سیستم بانکی را چگونه می‌توان ساماندهی کرد که حق به ذی‌حق برسد.

نقل است از بزرگان که مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شود؛ اما چرا مردم استان گلستان از سیل  باید هرساله گزیده شوند؟؟

و تعجب‌آورتر اینکه  نتیجه‌های مکرر و چندجانبه ارزیابی علل وقوع سیل انگار چیزی به داشته‌ها و آموخته‌های ذهنی و تجربی مدیران ما نمی‌افزاید که بتوانند با توسل به آن رفع حادثه کنند؟  نکند سیل و آسیب‌های ناشی از آن اسباب کاسبی است و دلواپسی از سیل خود نان بر سفره دارد که عامه از آن بی‌خبرند والا مگر می‌شود همه‌ساله سیل خانه‌ها جاده‌ها اراضی زراعی و... را ویران کند و کسی متنبه نشود تا سال دیگر بتوانند مانع تخریب سیل شوند.

استان گلستان به‌واسطه شرایط استراتژیک‌ خود از چهره‌های مطرح علمی درزمینهٔ کشاورزی جنگلداری و آبخیزداری برخوردار است تا چه اندازه مدیران استان از چنین قابلیتی برای تشکیل کارگروه مقابله با سیل و مهار سیلاب‌ها اشتیاق دارند؟

چرا با کم‌توجهی به نخبگان استان عرصه را برای سیل‌های پی‌درپی و سیل آب‌های مخرب مهیا ساخته‌اند؟

در آستانه سال نو مردم  فهیم استان که مدت‌ها از بخل آسمان در بارش به‌موقع گلایه‌مند بودند اینک پای در گل و سیلاب بر عطش شکرانه فراوانی این رحمت الهی  فرومانده‌اند.

و چه زیبا ظریفی پرسید به نظر شما سین هشتم سفره نوروزی گلستانی‌ها سیلی بی‌تدبیری است یا سیل شهر آشنای گلستانی‌ها؟؟؟؟

بشخ کوچکی از خسارات سیلاب اخیر در گالیکش

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۰۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر آبشار لوه مسدود شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گالیکش گفت: در پی فوت ۲ مسافر در کمتر از ۱۰ روز در آبشار لوه، مسیر دسترسی به این آبشار مسدود شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، سیدسعید جباری اظهارداشت: شهرداری صادق آباد و اداره منابع طبیعی این شهرستان 10 روز فرصت دارند این مسیر و نقاط حادثه خیز  آن را ایمن سازی کنند و تا زمانی که کارشناسان ایمنی مسیر را تایید نکردند ، ورود به این منطقه ممنوع است.

دادستان گالیکش افزود: در صورتی که تغییری در وضعیت امکانات و ایمنی این منطقه گردشگری ایجاد نشود و در اثر کوتاهی متولیان، مسافران صدمه ببینند، با مدیران دستگاه های متولی از باب ترک فعل، برخورد قانونی خواهد شد.

سال گذشته با دستور دادستان گالیکش مسیر دسترسی به آبشار اول در لوه ایمن سازی شده لود و از امروز هم ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار دوم که مرتفع‌تر است، آغاز شد.

انتهای پیام/581

 

دیگر خبرها

  • کسب رتبه سوم گلستانی ها در مشارکت/ وجود۷۰۰ ناظر در انتخابات گنبد
  • هفته هشتم رقابت چابکسواران در کورس سراسری بهاره یزد
  • تصاویری از پیدا شدن یسنا دختر گم شده گلستانی
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • قهرمانی کشتی‌گیر گلستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور 
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • گلستانی‌ها در سوگ صادق آل محمد زیر باران عزادارای کردند
  • آبشاره «لوه» گالیکش برای بار دوم در این هفته قربانی گرفت
  • تجلیل از ۱۱۰ قهرمان و ورزشکار افتخار آفرین گلستانی