Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

امیرحسین استقامت اظهار داشت: روز‌هایی که در مدرسه بودم ۶ الی ۸ ساعت برای درس خواندن برنامه‌ریزی داشتم و روز‌هایی که به مدرسه نمی‌رفتم ۱۱ تا ۱۲ ساعت از وقتم را برای درس خواندن و تست‌زدن می‌گذاشتم.

به گزارش تسنیم، وی با اشاره به اینکه هر ماه در آزمون‌های یکی از موسسات آموزشی شرکت می‌کرد، بیان کرد: علت این که من ماهانه در آزمون‌های موسسه آموزشی غیر از مدرسه شرکت داشتم این بود که سئوالات این آزمون نزدیک به سئوالات کنکور طرح می‌شد و با هر دفعه شرکت می‌توانستم خود را محک بزنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه هشت گروه علوم ریاضی و فنی کنکور سراسری ۹۷ در ارتباط با نقش خانواده در رتبه کنکور خود افزود: خانواده در این امر بسیار نقش مهمی داشتند و روز‌هایی که من در خانه درس می‌خواندم فضای آرام و بی‌سر و صدایی را برای درس‌خواندن من ایجاد می‌کردند.

وی تصریح کرد: پیشنهاد من به دانش‌آموزانی که سال بعد کنکور دارند و می‌خواهند رتبه خوبی داشته باشند این است که هیچ‌گاه از درس خواندن ناامید نشوند و با یک یا دو بار شکست امید خود را از دست ندهند و همه تلاش خود را انجام دهند تا بعد از یک سال نتیجه زحمات خود را ببینند.

رتبه هشت گروه علوم ریاضی و فنی کنکور سراسری ۹۷ از تمامی معلمان و کادر مدرسه خود که در این یک سال او را همراهی کرده‌اند تشکر و قدر‌دانی کرد و یکی از عواملی که در این راه توانسته به موفقیت دست پیدا کند را همین حمایت‌ها و همراهی‌ها دانست.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کنکور دانشگاه صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۳۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریباً به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • (تصویر) تصویر متفاوت از پوشش زنان در کنکور ۵۰ سال قبل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • تصاویری از نخبه مازندرانی در دیدار با رهبر انقلاب + ویدئو | رتبه ۲۵ کنکور در حادثه گازگرفتگی درگذشت
  • تسلیت استاندار مازندران درپی درگذشت نخبه دارنده رتبه ۲۵ کنکور
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • «پدیده کنکور ۱۴۰۲» و پدرش جان باختند